Rugmassage - Massagepraktijk JansenMassage aan huis - Massagepraktijk Jansen te DeurneNekmassage - Massagepraktijk JansenMassage Deurne - Massagepraktijk Jansen te DeurneSportmassage - Massagepraktijk Jansen

Massage

Zoekt u in Deurne massage?

Massagepraktijk Jansen verzorgt verschillende massages

Het effect van massage

Door massages kunnen vele klachten verholpen of voorkomen worden. Massage zorgt er voor dat de lichaamsvloeistoffen weer gaan circuleren. Voornamelijk in de huid en de spieren vindt er een betere doorbloeding en een betere af- en aanvoer van vloei- en afvalstoffen plaats. Dit komt onder andere door de verhoging van de doorlaatbaarheid van de bloedvatwanden. De uitwisseling van vloeistoffen wordt met behulp van massage makkelijker gemaakt.

Voor een behandeling kan er gekozen worden uit de volgende massages:

De ontspanningsmassage is er op gericht het lichaam en de geest zoveel mogelijk te laten ontspannen. De massage bestaat voornamelijk uit strijkingen over het lichaam.

Sportmassage - De spieren worden intensief gemasseerd waardoor de stofwisseling positief beïnvloed wordt. Dit resulteert in een sneller herstel en een betere prestatie van spieren.

Stoelmassage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage op een massagestoel en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen.

De stoelmassage heeft tot doel de gezondheid op de werkplek te bevorderen en het werkt direct sfeerverhogend.

Triggerpointmassage - Een diepe massage die gericht is op zogenoemde triggerpoints, die aanwezig zijn in de spieren.

Bindweefselmassage is een reflexzonemassage, hierbij gaat men ervan uit dat er zich op het lichaam zones bevinden die in verbinding staan met alle klieren, organen, en andere lichaamsdelen.

Een cellulite massage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Je verliest met een cellulite massage geen gewicht, maar verliest zeker de nodige centimeter in omvang.

Guasha massage is een diepe massage gebaseerd op oude chinese technieken om de energie in het lichaam op gang te brengen.

Manuele lymfedrainage is een massagetechniek die valt onder oedeemtherapie. Bij deze therapie wordt een verstoorde lymfedrainage met de handen gestimuleerd. Opgehoopt vocht wordt daardoor afgevoerd, waardoor zwellingen afnemen.

Voor een behandeling kan er gekozen worden uit de volgende deelmassages:
- Rugmassage
- Nekmassage
- Beenmassage
- Handreflexmassage
- Chinese voetmassage
- Indiase hoofdmassage