Massage

Zoekt u in Deurne massage?

Massagepraktijk Jansen verzorgt verschillende massages

Het effect van massage

Door massages kunnen vele klachten verholpen of voorkomen worden. Massage zorgt er voor dat de lichaamsvloeistoffen weer gaan circuleren. Voornamelijk in de huid en de spieren vindt er een betere doorbloeding en een betere af- en aanvoer van vloei- en afvalstoffen plaats. Dit komt onder andere door de verhoging van de doorlaatbaarheid van de bloedvatwanden. De uitwisseling van vloeistoffen wordt met behulp van massage makkelijker gemaakt.

Voor een behandeling kan er gekozen worden uit de volgende massages:

Ontspanningsmassage De ontspanningsmassage is er op gericht het lichaam en de geest zoveel mogelijk te laten ontspannen. De massage bestaat voornamelijk uit strijkingen over het lichaam.Deurne massage - Massagepraktijk Jansen

Sportmassage De spieren worden intensief gemasseerd waardoor de stofwisseling positief beïnvloed wordt. Dit resulteert in een sneller herstel en een betere prestatie van spieren.

StoelmassageStoelmassage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage op een massagestoel en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen.

Bedrijfsstoelmassage De stoelmassage heeft tot doel de gezondheid op de werkplek te bevorderen en het werkt direct sfeerverhogend.

Triggerpointmassage Een diepe massage die gericht is op zogenoemde triggerpoints, die aanwezig zijn in de spieren.

Bindweefselmassage Bindweefselmassage is een reflexzonemassage, hierbij gaat men ervan uit dat er zich op het lichaam zones bevinden die in verbinding staan met alle klieren, organen, en andere lichaamsdelen.

Bamboe massage Bamboe massage een lichaamsmassage die uitgevoerd wordt met bamboe stokken.

Cellulite massage Een cellulite massage helpt het lichaam te reinigen van gifstoffen en opgehoopt vocht. Je verliest met een cellulite massage geen gewicht, maar verliest zeker de nodige centimeter in omvang.

Guasha massage Guasha massage is een diepe massage gebaseerd op oude chinese technieken om de energie in het lichaam op gang te brengen.